fbpx

PRISER PÅ FILMPRODUKTION


Vi vet att våra filmer hjälper er att sticka ut i bruset. Vi vet också att det inte syns att de INTE kostar en förmögenhet.
Därför tänkte vi nämna ungefärliga priser och förutsättningar på några av våra vanligaste produktioner. Se dock inte priserna nedan som huggna i sten. Varje produktion är unik och vi diskuterar gärna just era önskemål utifrån er budget. Vi hjälper er att få ut mest produktion och bästa möjliga film för det ni kan och vill spendera.
Varmt välkomna att höra av er!
Produktioner


Animerad reklamfilm | Absolut


Animerad reklamfilm | DB Schenker

Prisexempel


Företagsfilm

STANDARD PRODUKTION – ca 35000 Skr

I en enklare produktion hjälper ni till med mycket av förarbetet. Ni förser oss med manus och står för inspelningsplats. Vi hjälper er att renskriva manus eller frågebatteri och i mån av tid scoutar vi också inspelningsplats.

Vi filmar under en (1) dag.
Normalt filmar vi intervjuer och folk som skall uttala sig under förmiddagen och klippbilder från er verksamhet under eftermiddagen eller omvänt.

Vi klipper, ljudsätter och efterarbetar sedan allt material till en film som ni är nöjda med.

Eventuell musik till produktionen ingår utifrån de licensavtal som våra leverantörer erbjuder, så länge den köps in från just de leverantörer vi samarbetar med.

 

MELLANSTOR PRODUKTION – ca 60000 Skr

Här lägger vi väsentligt mer tid i förarbetet än vi gör i en enklare produktion. Vi analyserar mål, målgrupper, syften och möjligheter med er film. Utifrån det skapar vi sedan en berättelse med manus och storyboard som underlag för vidare produktion. Vi har också utrymme att vara lite mer omfattande vad gäller eventuella animeringar av grafik och text.

I denna mer påkostade produktion så hjälper vi er att se över frågor och manus utifrån er verksamhets behov, mål och syften, inför filmningen. Eventuellt kommer vi med mer utrustning och filmar med flera kameror för att uppnå en mer påkostad känsla. Vid behov kan vi eventuellt också hjälpa till med inspelningsplats.

Vi filmar sedan på en eller flera platser: En till två (1-2) filmdagar.
Normalt filmar vi intervjuer och folk som skall uttala sig under förmiddagen på filmdag 1 och klippbilder från er verksamhet under eftermiddagen samma dag.
Behövs omtagningar, klippbilder från del av er verksamhet som ligger på annan plats eller kanske skall det filmas från något särskilt event så finns möjligheterna till det under en eventuellt andra filmdag.

Vi klipper, ljudsätter och efterarbetar sedan allt material till en film som ni är nöjda med.

Eventuell musik till produktionen ingår utifrån de licensavtal som våra leverantörer erbjuder, så länge den köps in från just de leverantörer vi samarbetar med.

 

STOR PRODUKTION – Från ca 80000 Skr

När ni vill försäkra er om att vara den av era konkurrenter som presenterar den film som sticker ut bland, till och med, påkostade filmer då är detta vägen att gå. Vi lägger inte bara mer tid i förarbetet, på analys, strategi och storytelling, än i en mellanstor produktion, utan här skräddarsyr vi hela er produktion utifrån era önskemål och budget.

Vi filmar på så många platser och vid så många tillfällen som behövs för att er film på allvar skall sticka ut.

Vi klipper, ljudsätter, skapar visuella effekter, formger, animerar och efterarbetar sedan allt material till en film som ni, inte bara, är nöjda med utan som också sticker ut ordentligt.

 

Företagsfilm – exempel

Företagsfilm | Bafob AB


Företagsfilm | AB B.O. Park


Företagsfilm | PharmaRelations

Intervju

ENKLARE PRODUKTION – 6000 Skr

Vi kommer till er med kamera, ljudutrustning och ljus och filmar i upp till en timme den person som skall intervjuas. Ni förbereder personen och ser till att vi har en bra plats att filma på.

Vi klipper ihop filmen utifrån era önskemål och instruktioner och levererar den med enkel grafik så som namnskylt, logo och kanske frågorna i text. Vi filmar i 4K

Slutprodukten blir en snyggt filmad men i övrigt enkel intervju med en person i upp till ca tre (3) minuter. Filmen levereras i FullHD om inget annat önskas.

Är det fler personer som skall intervjuas och det kan göras vid samma tillfälle finns stora möjligheter till bra paketpris, så klart.

 

MER PÅKOSTAD PRODUKTION – Från ca 12000 Skr

Om t.ex. VD’n skall berätta om verksamheten och det är tänkt att klippet skall ligga på er hemsida under överskådlig tid så kan det vara värt att kosta på filmen lite extra.

I denna mer påkostade intervju så hjälper vi er att se över frågor och manus utifrån er verksamhets behov, mål och syften, inför filmningen. Eventuellt kommer vi med mer utrustning och filmar med flera kameror för att uppnå en mer påkostad känsla. Vid behov kan vi eventuellt också hjälpa till med inspelningsplats.

Vi filmar personen som skall intervjuas i upp till ca en timme och klipper sedan ihop allt material tillsammans med enkel animerad grafik (bl.a. Namnskylt och logo) till en snygg intervju och påkostad intervju. Vi lägger extra tid i klipparbetet på att mejsla fram en historia som hjälper er att behålla tittarens intresse.

Slutprodukten blir en snyggt filmad intervju i en filmisk och berättarmässig anda med en person i upp till ca tre (3) minuter. Perfekt för att fånga och behålla en betraktares intresse och lämna ett bra första intryck.

Är det fler personer som skall intervjuas och det kan göras vid samma tillfälle finns stora möjligheter till bra paketpris, så klart.

 

Intervjuer – exempel

Intervju | Stig H Johansson

Intervjuer | Montage

Videoannonser

FRÅN BEFINTLIGT MATERIAL / ENKLARE ANIMERINGAR – 4000 Skr

Har ni redan material och budskap som ni vill ha en annons producerad utifrån eller är er annons tänkt att baseras på enklare animationer av text och/eller enklare grafik så är detta vägen att gå. Vill ni göra fler annonser eller om de är en del av en större produktion så finns det stora möjligheter till bra paketpriser, så klart.

 

NYPRODUKTION – Från 5000 Skr

Behöver ni hjälp med budskap, materialanskaffning och/eller produktion av material till annonsen så kikar vi på hur omfattande produktion som behövs och sätter ett pris utifrån det. Vill ni göra fler annonser så finns det stora möjligheter till bra paketpriser, så klart.

 

Videoannonser – exempel


Videoannons | Hjärt och Lungfonden


Videoannons | Agria

Webbintro / Videomontage

Vill ni göra ett riktigt bra första intryck hos era besökare så är film det i särklass bästa sättet. Med filmade sekvenser och animationer relaterat till det ni gör och/eller erbjuder kan man ge besökarna en bra bild av verksamheten samtidigt som man serverar en behaglig magkänsla. Det första intrycket tar besökare sedan med sig vidare in på sajten och er övriga kommunikation kommer att landa hos besökaren på ett bättre sätt.

Prisexempel på en produktion med filmtid på 2-3 timmar och färdig film på ca 1 minut.
• 16 000 – 24 000 Skr + moms

 

Webbintro – exempel

Webintro | Bafob AB

Reklamfilm, musikvideo, spelfilm, kortfilm, dokumentärfilm, informationsfilm, filmeffekter m.m.

Dessa produktioner är normalt större åtaganden och av med unik karaktär och kräver mer, framför allt, förarbete. Det betyder inte att det nödvändigtvis är orimligt kostsamma produktioner utan bara att vi behöver veta lite mer innan vi kan sätta ett pris. En reklamfilm är inte dyr bara för att det är en reklamfilm t.ex. utan vi kan producera reklamfilm för 5 000 likaväl som för 100 0000. Det handlar mer om hur den skall produceras, hur lång tid det tar och vilka resurser som behövs.

 

Reklamfilm / Filmproduktion


Reklamfilm | Inferno Online


Reklamfilm | Biolight


Videoannons | Jordankare

Animerad reklamfilm / Animerat / 3D

Text kommer inom kort – Maila eller ring oss för priser!

 

Animerat – exempel

Animerat | Arantus


Butiksfilm | Bosch - HC


Produktpresentation | Siemens