fbpx

Filmproduktion

Vi är ett filmproduktionsbolag i Stockholm. Med digital filmproduktion hjälper vi stora såväl som mindre varumärken att sticka ut, nå djupare och synas bättre i bruset än sina konkurrenter.

Det rör sig…

Filmproduktion täcker in många typer av produktioner och kombinationer däremellan. Reklamfilm, animerad film, visuella effekter eller presentationsfilm är några

 

FILM ÄR KONST… OCH BUDSKAP!

Även om filmerna vi gör har ett anpassat budskap och det är det primära med dem så är film också något som berör. Och vi gör film för att beröra. Vi lägger ner mycket möda och kärlek på allt det som gör en film bra… story, filmiskt manér, grafisk design, berättarröster m.m.

Kort och gott… en bra berättad story, snyggt filmad och/eller animerad kommer att ”sälja” ert budskap bättre än  någon annan typ av media

 

FÖRARBETET ÄR VIKTIGT

Att kommunicera med film ger större uppmärksamhet och når djupare med tänkt budskap men kräver också en hel del tankearbete som skiljer sig från annan kommunikation. Vi är måna, inte bara om att filmen blir bra, utan också om att era syften med filmen skall uppnås och lägger därför mycket möda och kärlek på manusarbetet. Vi tänker också till extra för att den teknik (filmat och/eller animerat o.s.v.) vi väljer är den som bäst lämpar sig för det ni vill förmedla. Naturligtvis startar vi ingen produktion utan att vi har samma syn på vad slutprodukten skall bli.

 

PRODUKTIONEN

För att ni skall känna er trygga och delaktiga så är ni med under hela produktionen… precis i den utsträckning ni själva vill. Vi stämmer löpande av vårat arbete och vill ni är ni med på våra filminspelningsdagar och kanske till och med hjälper till… statist eller filmassistans… ni väljer.

 

EFTERARBETET

Klippning, färgsättning, visuella effekter, musik och ljudeffekter… Det är här magin tar form. Vi anpassar filmen för tänkta plattformar och behöver ni hjälp med placering och publicering hjälper vi till med det också.

Några exempel


Reklamfilm | Inferno Online


Animerad reklamfilm | Bokontrakt.se


Reklamfilm | Biolight


Videoannons | Jordankare


Animerad reklamfilm | DB Schenker