fbpx

KOMMUNIKATION MED FILM


 

Första intrycket

Första intrycket i ett möte, en presentation eller information är helt avgörande för hur resterande del av er kommunikation skall nå fram till sin tänkta mottagare.

Rörlig design och/eller filmade inslag är lätt att ta till sig och passar perfekt som ”isbrytare” när du vill nå fram med ditt budskap. När väl intresset är väckt har du större möjligheter att nå fram med övriga delar av din kommunikation.

 

Film på Internet

Alla vet hur lätt man fångas av filmsekvenser i våra Facebook-flöden och att det är de inläggen som delas mest men få utnyttjar det på rätt sätt. Vi studerar noga film på Facebook, Youtube och i andra ”sociala” kanaler för att på bästa sätt kunna använda de kanalerna till våra kunders nytta.

Film gör sig även mycket bra på egna hemsidan. Rätt använt ger det ett första intryck som är svårt att slå med stillbilder eller bara text och grafik. Här kan vi även hjälpa till med själva produktionen av hemsidan för att eran film skall exponeras på bästa sätt.

 

STORYN ÄR VIKTIG

Vårt fokus är berättelsen men också att tidigt i en kommunikation leverera en upplevelse. En upplevelse som vid sidan om uppenbara budskap skall ge mottagaren en helhetskänsla som är positiv. Med kreativ höjd och kvalitet både vad gäller budskap och upplevelse så berättar vi tillsammans er historia, säljer er produkt eller marknadsför er verksamhet. Vi gör det med hjälp av rörliga medier som film och/eller rörlig design i 2D eller 3D och vi gör det i samklang och samarbete med övriga kanaler och partners.

Oavsett vilken typ av kommunikation ni väljer för att nå eran målgrupp så är berättelsen viktig. Den behöver vara trovärdig och plantera en bra magkänsla hos mottagaren. Därför lägger vi stor vikt vid att berättelsen i ert budskap får extra mycket kärlek. Det gäller både rent manus-mässigt men också att bildspråk, tempo och teknik stödjer känslan ni vill att era kunder och mottagare skall ha inför ert varumärke.

 

Läs mer om annonsering i sociala medier »

Läs mer om företagsfilm »

Mer konkret om filmproduktion »

Läs mer om hur vi kan hjälpa er och hur vi ser på pris och kvalitet »

Vill ni veta mer?

Tveka inte... skriv en rad!

Några exempel


Videoannons | Pålsundets Matsal


Videoannons | Jordankare


Facebook-annons | Autumn day