fbpx

Företagsfilm

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag att nå ut med sina budskap och vi vet hur man skapar sevärd film. Vi kombinerar de kunskaperna för att göra er företagsfilm och hjälpa er verksamhet sticka ut.

Kärlek och strategi

I all typ av genomtänkt företagsfilm finns flera syften. Den skall berätta om verksamheten, mål och visioner, presentera siffror, visa upp lokaler och anställda samtidigt som varumärket måste vårdas och förflyttas framåt. Trixet är att göra allt detta samtidigt som filmen skall bli sevärd. Detta gäller oavsett om du det handlar om internt information, presentation eller mer säljande extern kommunikation.
För att filmen skall nå ut till många, gillas och spridas får man inte glömma bort allt det som skiljer sevärd film från medioker film. Det gäller för reklamfilm så väl som för företagspresentationer, intervjuer och produktfilmer. Allt det håller vi koll på när vi hjälper företag att nå ut till och interagera med sina kunder och/eller mottagare av kommunikation. Vi hjälper också till att ta ett ansvar för hur er film når era tänkta tittare.
Kort och gott… Vi gör företagsfilm med kärlek och en väl genomtänkt strategi.

 

Förarbete

Utifrån ert primära budskap ser vi till att ta höjd för de kanaler som lämpar sig bäst. Det kan vara egna hemsidan, Facebook, Youtube eller annan kanal… kanske till och med TV.

 

Manus och storyboard

Vi försäkrar oss om att filmen utöver det primära budskapet också serverar tittaren en bra magkänsla. Här spelar story, filmiskt manér och tekniken vi väljer en stor roll.

 

Produktion

Vid detta laget har vi en tydlig och gemensam bild av vad som skall skapas och vi stämmer löpande av den bilden så vi inte hamnar vid sidan om överenskommet spår innan filmen är klar.

 

Placering

Vi hjälper till att publicera er film optimalt. Vi kan Facebook-annonsering, vi bygger Youtube- eller vimeokanaler och vi kan hjälpa till att optimera (eller bygga från början) er hemsida för filmvisning. Vill ni ha hjälp med t.ex. Adwords eller SEO-optimering för att nå så många tittare som möjligt kan vi hjälpa till med det också.

Några exempel


Företagsfilm | PharmaRelations

Företagsfilm | Bafob AB


Företagsfilm | AB B.O. Park


Företagsfilm | PWS och NTM