fbpx

HUR KAN VI HJÄLPA ER?


 

Nå fram

Med rörliga medier som film, animerat och 3d har vi skapat många produktioner åt stora och mindre varumärken. Produktioner som hjälpt våra kunder att nå sina kunder djupare, bredare och skapa en mer långvarig relation till dem. Det kan vi göra för er också.

 

Helheten

Vi skapar film för Internet, TV-reklam, Företagsfilm, mässpresentationer och banners. Vi hjälper även till med enklare webbproduktioner och hemsidor för presentation av film, placering av film för bästa effekt på Internet och formatanpassningar för olika ändamål av era filmer. Vi hjälper även till med delar av en produktion om ni önskar… t.ex. ny musik till en befintlig film eller grafiska element som namnskyltar, animerade loggor eller liknande. Vi kan även hoppa in som bollplank i förarbetet om ni känner att ni har svårt att komma igång… Ja kort och gott så finns vi där oavsett vad ni behöver för stöd.

Med åren har vi också byggt upp ett brett nät av partners för produktion av t.ex. avancerade webbplatser och trycksaksproduktion och hjälper gärna till på alla plan så att era rörliga produktioner på ett bra sätt samspelar med er övriga information på Internet och i andra sammanhang. Och så att de når era tänkta tittare på mest effektiva sätt.

 

Pris och kvalitet

Filmproduktion och skapande av rörlig media kräver en del extra tanke- och produktionsarbete som kanske inte en vanlig reklam- eller webbyrå har samma erfarenheter av som vi och därför hjälper vi gärna till när det är dags att producera rörligt material. För att produktionen inte skall dra iväg i pris men ändå bli så bra det går är vi gärna med så tidigt som möjligt. Vi hjälper till att hitta essensen av och kläcka idéer till era budskap och om det behövs skriver vi manus och tar fram storyboard. För större produktioner behövs kanske ett produktionsteam på flera personer och då sätter vi ihop ett sådant. Vi filmar, ser till att produktionen får en för budskapet anpassad musik, vi spelar in ljud, vi efterarbetar allt material och klipper ihop det till en helhet. Vi skapar även rörlig design och grafik i både 2D och 3D antingen som stöd i filmade produktioner eller som helt egna produktioner.

Allt detta gör vi i en slimmad process och vi använder inte mer personal än produktionen absolut kräver. På så vis kan vi hålla produktionskostnaderna på ett minimum samtidigt som kreativ höjd och kvalitet får all den kärlek de kräver.

 

Samarbete ger resultat

Har ni redan en byrå eller annan partner ni samarbetar med eller är ni en byrå och har en kund som vill ha hjälp med rörlig design eller film så är det inga problem för oss…
Vi samarbetar gärna och prestigelöst med andra kommunikatörer för att nå bästa tänkbara resultat. Saknar ni som reklam- eller webbyrå våra erfarenheter och kompetenser i stort eller specifikt så hjälper vi er mer än gärna när era kunder vill öka sina möjligheter att göra ett bra första intryck.

De flesta lyckade kampanjer eller presentationer genomförs i flera kanaler och det är svårt för någon enskild aktör att vara bäst på allt. Det är där vi kommer in i bilden… och vi brinner för att vara med just där och i den bilden.

 

Läs mer om annonsering i sociala medier »

Läs mer om företagsfilm »

Mer konkret om filmproduktion »

Läs mer om hur vi kan hjälpa er och hur vi ser på pris och kvalitet »

Vill ni veta mer?

Tveka inte... skriv en rad!

Några exempel


Reklamfilm | Biolight


Animerad reklamfilm | Bokontrakt.se


Videoannons | Hjärt och Lungfonden

Animerat | Arantus